Personlig träning

slide-5

Som personlig tränare hjälper jag Dig nå dina mål!

Att anlita en Personlig Tränare är den bästa tänkbara starten för Dig som vill göra en livsstilsförändring och få ett ökat välbefinnande eller för Dig som vill genomföra den där drömmen t.ex. ett triathlon-lopp, Vasaloppet etc.

Idag har det blivit populärt att gå på gym och träna, men alla klarar dock inte av att hålla den självdisciplin som krävs för att nå sina mål. Det är här en personlig tränare kan hjälpa till.

Personlig Träning är ett optimalt sätt att få hjälp att nå sina mål på ett professionellt samt tids- och kostnadseffektivt sätt. En personlig tränare utgår från varje individs förutsättningar och behov och beroende på vilket mål man har skapar man sedan ett individuellt träningsprogram. Som PT coachar och övervakar jag din träning så att du når dina uppsatta mål. Jag uppmärksammar så att dina resultat inte stagnerar samt hjälper dig behålla din träningsmotivation.

Per Andersson har alltid intresserat sig för träning och som ung spelade han under många år fotboll. Som 18-åring började han med styrkelyft som resulterade i distriktsmästare. Vidare började Per intressera sig för bodybuilding och blev Svensk mästare 1996. Därefter blev det många pallplaceringar. Senast år 2007 representerade han Sverige i Nordiska mästerskapen i viktklassen -70kg.

– Jag har alltid känt en stor passion för styrketräning men till slut känner man att man vill utvecklas. Därför valde jag att utbilda mig till personlig tränare och i dag hjälper jag i stället andra att nå sina mål och sina drömmar.

– Det första jag brukar fråga mina klienter är: Vad har du för mål? Det är jätteviktigt att man har en tydlig målsättning och vet vad man vill uppnå med sin träning. Man sätter upp realistiska delmål och på så vis håller man igång motivationen att kunna nå målet.

I dag arbetar Per som personlig tränare genom det egna företaget Fysomove. Han erbjuder sina kunder personlig träning, kostrådgivning samt förläsningar om kost, träning och friskvård.