Varför skaffa en Personligtränare?

FörvirradNär man köper sig ett träningskort på något gym i sin närhet kanske på kampanj då man får ett bra pris så kommer den dagen man skall börja träna. Man går ner till gymmet och kollar in var omklädningsrummet finns och byter om. När man då senare står framför denna enorma maskinpark som finns på dom flesta gymmen i Sverige idag så undrar man nog lite försiktigt var skall jag börja och vad är mitt mål? låt oss säga man börjar cykla det går ju bra första gångerna man är där eller man börjar köra gruppträning med instruktör det går ju bra ett tag men sedan kommer frågorna vad är mitt mål ska jag få mera muskler eller ska jag bränna fett eller ska jag träna rätt för att få min onda axel/rygg att bli bra igen? Hur vet man om träningen man genomför ger rätt resultat? Det är då en kunnig Personlig tränare kan hjälpa dig med att mäta din muskelmassa,fettmassa,syreupptagning,muskelstyrka och göra gymmet till din hemmaplan.Man Banar in alla gym rörelser så att du känner maximal muskelkontakt, det är som att starta en inre resa bland alla muskler man har i kroppen.En annan effekt är att du har bokat tid med din Pt som du helst inte missar men när du tränar själv omförhandlar du dina träningstillfällen med dig själv alltså missar träningspassen. Mitt erfarna råd till dig är Skaffa en Pt och Få ett resultat samt har riktigt kul